ANISE OIL
Αγοράστε ANISE OIL (Pimpinella anisum L., CAS 8007-70-3) απευθείας από την VENTÓS, Ισπανία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: CDP, EcoVadis, FDA Registered.
- Αναφορά: Anise Seed Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από VENTÓS
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- CDP
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- IFRA
- REACH
- Sedex
- TSCA
Προμηθεύεται από
- VENTÓS — Sant Just Desvern, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Pimpinella anisum L.
- Αριθμός CAS: 8007-70-3 (Γνωστό και ως: 84775-42-8)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Spain
- Turkey
- Egypt
- India
- Eastern Mediterranean
- Southwest Asia
- China
- Poland
- Russia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Anise oil
- Aniseed oil
- Anise seed oil
- Anise oil (NF)
- Anise oil [NF]
- Oil of anise
- Oils, anise
- Pimpinella anisum oil
- Oils, pimpinella anisum
- Anis oel
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-70-3, 84775-42-8
- INCI: PIMPINELLA ANISUM SEED OIL
- FEMA: 2094
- EC: 283-872-7
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- Anhui Rodafone Perfume Co., Ltd. — Κίνα
- Aromáticas Soleo — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 17
- Δείτε όλους τους προμηθευτές