Amyris Essential Oil
Amyris Essential Oil (Amyris balsamifera, CAS 8015-65-4) ürününü doğrudan Clive Teubes Group (Güney Afrika) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: BP.
- Referans: Amyris Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Fine Fragrance, Home Care
Sertifikalar & Standartlar
- BP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Tedarik Eden
- Clive Teubes Group — Johannesburg, Güney Afrika
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Amyris balsamifera
- CAS Numarası: 8015-65-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Kabuk
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Haiti
- Central America
- Caribbean
- Dominican Republic
- Jamaica
Alternatif İsimler
- AMYRIS (RO. 30º) 200
- West Indian Sandalwood Oil
- Amyris Wood Oil
- Candlewood Oil
- Santal Citron
- Amyris oil
- Amyris clair oil
- Oils, amyris
- Amyris balsamifera oil
- Oils, amyris balsamifera
- Sandalwood oil (West Indian)
- Amyris oil (Amyris balmacifera L.)
- AMYRIS [FHFI]
- AMYRIS OIL [FHFI]
- BALSAM TORCHWOOD OIL
- AMYRIS BALSAMIFERA WOOD OIL
- AMYRIS BALSAMIFERA VOLATILE OIL
- WEST INDIAN SANDALWOOD OIL [HSDB]
- AMYRIS OIL, WEST INDIAN TYPE [FCC]
Katalog açıklaması
- Derived from the bark of Amyris balsamifera via steam distillation; sweet, woody, and balsamic aroma similar to sandalwood.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8015-65-4
- INCI: AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL
- EC: 291-076-6
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Fransa
- BERNARDI GROUP — Fransa
- Bontoux — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 11
- Tüm tedarikçileri gör