AMYRIS
Αγοράστε AMYRIS (Amyris balsamifera, CAS 8015-65-4, Προέλευση: DOM.REPUBLIC) απευθείας από την Astier Demarest, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: AEO.
- Αναφορά: Amyris Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
- 100% φυσικό
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
- Διαδικασία Παραγωγής: Απόσταξη με Ατμό
- Εφαρμογές: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics, Fine Fragrance
Από Astier Demarest
- Χώρα Προέλευσης: DOM.REPUBLIC
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
- 100% φυσικό: ✓ Ναι
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AEO
- Ecocert
- Fair Trade
- UEBT
Προμηθεύεται από
- Astier Demarest — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Amyris balsamifera
- Αριθμός CAS: 8015-65-4
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Ξύλο
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: No
- Φυσική Μορφή: Υγρό
Τυπικές Προελεύσεις
- Haiti
- Central America
- Caribbean
- Dominican Republic
- Jamaica
Εναλλακτικές Ονομασίες
- AMYRIS (RO. 30º) 200
- West Indian Sandalwood Oil
- Amyris Wood Oil
- Candlewood Oil
- Santal Citron
- Amyris oil
- Amyris clair oil
- Oils, amyris
- Amyris balsamifera oil
- Oils, amyris balsamifera
- Sandalwood oil (West Indian)
- Amyris oil (Amyris balmacifera L.)
- AMYRIS [FHFI]
- AMYRIS OIL [FHFI]
- BALSAM TORCHWOOD OIL
- AMYRIS BALSAMIFERA WOOD OIL
- AMYRIS BALSAMIFERA VOLATILE OIL
- WEST INDIAN SANDALWOOD OIL [HSDB]
- AMYRIS OIL, WEST INDIAN TYPE [FCC]
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Δηλώσεις συμμόρφωσης: Καταχωρισμένο στο REACH, Συμμορφούμενο με IFRA
- Δηλώθηκε από τον προμηθευτή — δεν έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-65-4
- INCI: AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL
- EC: 291-076-6
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Γαλλία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bontoux — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 13
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Astier Demarest — προφίλ προμηθευτή