Almond Oil Per Kg
Almond Oil Per Kg (Prunus amygdalus dulcis, CAS 8007-69-0) ürününü doğrudan Suyash Ayurveda (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Almond Oil, Sweet
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Fonksiyonel ve teknik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Tedarik Eden
- Suyash Ayurveda — Surat, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Prunus amygdalus dulcis
- CAS Numarası: 8007-69-0
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Mediterranean
- California
- Spain
- Italy
- Middle East
- North Africa
- Central Asia
- Transcaucasus
Alternatif İsimler
- Sweet Almond Oil
- Almond Oil
- Prunus Amygdalus Dulcis Oil
- Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
- Almond oil (NF)
- Oils, almond
- Almond oil, sweet
- Almond oil [NF]
- Expressed almond oil
- Oil of sweet almond
- Almond oil sweet (Prunis species)
- Almond Oil, Sweet, NF
- ALMOND OIL,SWEET
- Amygdalae Oleum
- Fats and Glyceridicoils, almond
- Stavitine
- Stavitini
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-69-0
- INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
- FEMA: 2046
- EC: 291-063-5
Şu tedarikçilerde de var
- Esencias Martinez Lozano, S.A. — İspanya
- Grene Provence — Fransa
- IBSINA — İspanya
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 8
- Tüm tedarikçileri gör
Suyash Ayurveda — tedarikçi profili