Almond Oil
Αγοράστε Almond Oil (Prunus amygdalus dulcis, CAS 8007-69-0) απευθείας από την Indo World Trading Corporation, Ινδία. Φυτικό έλαιο.
- Αναφορά: Almond Oil, Sweet
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γκουρμάν
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Indo World Trading Corporation
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- FDA Registered
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Indo World Trading Corporation — New Delhi, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Prunus amygdalus dulcis
- Αριθμός CAS: 8007-69-0
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Mediterranean
- California
- Spain
- Italy
- Middle East
- North Africa
- Central Asia
- Transcaucasus
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Sweet Almond Oil
- Almond Oil
- Prunus Amygdalus Dulcis Oil
- Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
- Almond oil (NF)
- Oils, almond
- Almond oil, sweet
- Almond oil [NF]
- Expressed almond oil
- Oil of sweet almond
- Almond oil sweet (Prunis species)
- Almond Oil, Sweet, NF
- ALMOND OIL,SWEET
- Amygdalae Oleum
- Fats and Glyceridicoils, almond
- Stavitine
- Stavitini
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-69-0
- INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
- FEMA: 2046
- EC: 291-063-5
Διατίθεται επίσης από
- Esencias Martinez Lozano, S.A. — Ισπανία
- Grene Provence — Γαλλία
- IBSINA — Ισπανία
- Les Arômes du Maroc — Μαρόκο
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Indo World Trading Corporation — προφίλ προμηθευτή