ALMOND BITTER
Αγοράστε ALMOND BITTER (Prunus amygdalus var. amara, CAS 90320-35-7) απευθείας από την Bontoux, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: EcoVadis, FSSC 22000.
- Αναφορά: Bitter Almond Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γκουρμάν
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Prunus amygdalus var. amara
- Αριθμός CAS: 90320-35-7 (Γνωστό και ως: 8013-76-1, 8015-75-6)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Morocco
- Iran
- Asia
- Sicily
- Italy
- Portugal
- South France
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Bitter Almond Oil
- Amande Amère
- Almond, bitter
- Almond oil, bitter
- Oils, bitter almond
- Bitter almond
- Almond, bitter, ext.
- Almond,bitter,ext.
- Almond extract
- RefChem:554944
Αναγνωριστικά
- CAS: 90320-35-7, 8013-76-1, 8015-75-6
- INCI: PRUNUS AMYGDALUS AMARA KERNEL OIL
- FEMA: 2046
- EC: 291-060-9
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Jean GAZIGNAIRE - Groupe MUL — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 1