ACEITE JOJOBA CRUDO 25
Αγοράστε ACEITE JOJOBA CRUDO 25 (Simmondsia chinensis (Link) C.K. Schneid., CAS 61789-91-1) απευθείας από την Lluch Essence, Ισπανία. Φυτικό έλαιο.
- Αναφορά: Jojoba Oil
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- AEO
- EcoVadis
- FAMI-QS
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- RSPO
- Sedex
Προμηθεύεται από
- Lluch Essence — Prat De Llobregat, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Simmondsia chinensis (Link) C.K. Schneid.
- Αριθμός CAS: 61789-91-1 (Γνωστό και ως: 90045-98-0)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- USA
- Mexico
- Argentina
- Israel
- Chile
- Egypt
- Panama
- South Africa
- India
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Jojoba Liquid Wax
- Jojoba Wax
- Jojoba Seed Oil
- Buxus Chinensis Oil
- Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
- Jojoba bean oil
- SIMMONDSIA CHINENSIS SEED WAX
- Jojoba oil
- Oils, jojoba
- Oils, jojoba-bean
- FloraEster Jojoba Oil
- Jojoba waxy substances
- Hydrogenated jojoba oil
- E-RASE
- Oils, jojoba, hydrogenated
- JOJOBA OIL, HYDROGENATED
- Waxes and Waxy substances, jojoba
- EPA Pesticide Chemical Code 067200
- SIMMONDSIA CHINENSIS CERA
Αναγνωριστικά
- CAS: 61789-91-1, 90045-98-0
- INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED WAX
- FEMA: --
- EC: 90045-98-0
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Ινδία
- Esencias Martinez Lozano, S.A. — Ισπανία
- IBSINA — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Lluch Essence — προφίλ προμηθευτή