Sage Oil (Spain)
Αγοράστε Sage Oil (Spain) (Salvia lavandulifolia, CAS 8016-65-7) απευθείας από την OQEMA, Ηνωμένο Βασίλειο. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: BRC, EcoVadis, Halal.
- Αναφορά: Spanish Sage
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- EcoVadis
- Halal
- IFRA
- ISO 14001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
Προμηθεύεται από
- OQEMA — Carterton, Ηνωμένο Βασίλειο
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Salvia lavandulifolia
- Αριθμός CAS: 8016-65-7 (Γνωστό και ως: 8022-56-8, 90106-49-3)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Lavender Sage
- Salvia lavandulaefolia
- Salvia hispanorum
- Sauge Espagne Ess.
- Lavender-leaved Sage
- Narrow-leaf Sage
- Salvia lavandulaefolia oil
- salbeiol
- sage dalmation
- Oils, sage
- Saliva officinalis, oil
- RefChem:21027
- SAGE OIL, SPANISH TYPE, FCC
- Spanish sage oil for peak identification
- Sage oil, spanish
- Spanish sage oil for peak identification CRS
Αναγνωριστικά
- CAS: 8016-65-7, 8022-56-8, 90106-49-3
- INCI: SALVIA LAVANDULIFOLIA HERB OIL
- FEMA: 3003
- EC: 290-272-9
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aromáticas Soleo — Ισπανία
- Bontoux — Γαλλία
- Lluch Essence — Ισπανία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 4