Fats and Glyceridic oils, sesame
Fats and Glyceridic oils, sesame (Sesamum indicum, CAS 8008-74-0, Menşe: Hindistan) ürününü doğrudan dsm-firmenich (İsviçre) firmasından satın alın.
- Referans: Sesame Seed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Gurme
- Koku Notaları: Hay, Herbal, Tea
- Üretim Süreci: Supercritical CO2
dsm-firmenich firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
- Tedarikçinin koku tanımı: Toasted bread and cereal odor. SESAME SFE ABS elegantly enhances and boosts gourmand and warm notes bringing incredible volume to compositions.
Sertifikalar & Standartlar
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- Halal
- IFRA
- ISO 9235
- Kosher
- NATRUE
- NATRUE Natural
- NATRUE Organic
- Non-GMO Project Verified
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- USDA Organic
- Vegan Certified
Tedarik Eden
- dsm-firmenich — Satigny, İsviçre
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Sesamum indicum
- CAS Numarası: 8008-74-0
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Kaynak Bölümü: Tohumlar
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- India
- Myanmar
- Sudan
- China
- Uganda
- Turkey
- Nigeria
- Thailand
- Bangladesh
- Ethiopia
- Mexico
- Pakistan
Alternatif İsimler
- Gingelly oil
- Benne oil
- Teel oil
- Asian sesame oil
- Sesamolina
- SESAME OIL
- Sesame oil (JP18/NF)
- Sextra
- Gingilli oil
- Oleum sesami
- Gingely oil
- Sesame seed oil
- Oils, sesame
- Sesamum indicum oil
- Sesame oil [JAN:NF]
- Oils, glyceridic, sesame
- Sesame oil [Oil, edible]
- Fats and Glyceridic oils, sesame
Tanımlayıcılar
- CAS: 8008-74-0
- INCI: SESAMUM INDICUM SPROUT EXTRACT
- EC: 232-370-6
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Rakesh Sandal Industries — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 3