Fats and Glyceridic oils, sesame
Αγοράστε Fats and Glyceridic oils, sesame (Sesamum indicum, CAS 8008-74-0, Προέλευση: Ινδία) απευθείας από την dsm-firmenich, Ελβετία. Φυτικό έλαιο.
- Αναφορά: Sesame Seed Oil
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Γκουρμάν
- Οσφρητικές Νότες: Hay, Herbal, Tea
- Διαδικασία Παραγωγής: Supercritical CO2
Από dsm-firmenich
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Toasted bread and cereal odor. SESAME SFE ABS elegantly enhances and boosts gourmand and warm notes bringing incredible volume to compositions.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- COSMOS
- COSMOS Natural
- COSMOS Organic
- EU Organic
- Fair For Life
- Fair Trade
- Halal
- IFRA
- ISO 9235
- Kosher
- NATRUE
- NATRUE Natural
- NATRUE Organic
- Non-GMO Project Verified
- Rainforest Alliance Certified
- REACH
- USDA Organic
- Vegan Certified
Προμηθεύεται από
- dsm-firmenich — Satigny, Ελβετία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Sesamum indicum
- Αριθμός CAS: 8008-74-0
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος προέλευσης: Σπόροι
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Myanmar
- Sudan
- China
- Uganda
- Turkey
- Nigeria
- Thailand
- Bangladesh
- Ethiopia
- Mexico
- Pakistan
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Gingelly oil
- Benne oil
- Teel oil
- Asian sesame oil
- Sesamolina
- SESAME OIL
- Sesame oil (JP18/NF)
- Sextra
- Gingilli oil
- Oleum sesami
- Gingely oil
- Sesame seed oil
- Oils, sesame
- Sesamum indicum oil
- Sesame oil [JAN:NF]
- Oils, glyceridic, sesame
- Sesame oil [Oil, edible]
- Fats and Glyceridic oils, sesame
Αναγνωριστικά
- CAS: 8008-74-0
- INCI: SESAMUM INDICUM SPROUT EXTRACT
- EC: 232-370-6
Διατίθεται επίσης από
- A. FAKHRY & CO. — Αίγυπτος
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Ινδία
- Rakesh Sandal Industries — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 3
dsm-firmenich — προφίλ προμηθευτή