Rose Centifolia Essential Oil Egypt (HE Rose Centifolia Egypte)
Αγοράστε Rose Centifolia Essential Oil Egypt (HE Rose Centifolia Egypte) (Rosa centifolia, CAS 8007-01-0) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος.
- Αναφορά: Rose Oil (Centifolia)
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λουλουδάτο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από A. FAKHRY & CO.
- Χώρα Προέλευσης: Αίγυπτος
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Rich and sweet, deep-rosy odour.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Rosa centifolia
- Αριθμός CAS: 8007-01-0 (Γνωστό και ως: 84604-12-6)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Άνθος
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Rosa centifolia oil
- Cabbage Rose Oil
- Rose de Mai Oil
- Rose centifolia essential oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8007-01-0, 84604-12-6
- INCI: ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL
- FEMA: 2988
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 1
A. FAKHRY & CO. — προφίλ προμηθευτή