PERU
PERU (Myroxylon balsamum var. pereirae, CAS 8007-00-9) ürününü doğrudan Bontoux (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EcoVadis, FSSC 22000.
- Referans: Peru Balsam Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Balzamik
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Myroxylon balsamum var. pereirae
- CAS Numarası: 8007-00-9
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- IFRA İlgili: No
Alternatif İsimler
- Peru balsam oil
- Peru balsam essential oil
- Peru Essential Oil
- Peru MD Oil
- Peru balsam oil MD
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-00-9
- INCI: MYROXYLON PEREIRAE OIL
- EC: 232-352-8
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- MANE — Fransa
- OQEMA — Birleşik Krallık
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör