PATCHOULY LIGHT IRON FREE OIL
PATCHOULY LIGHT IRON FREE OIL (Pogostemon cablin, CAS 8014-09-3, Menşe: Endonezya) ürününü doğrudan AromaSeed (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Patchouli Oil, Iron Free
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Koku Notaları: Woody, Earthy, Camphoraceous
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Üretim Süreci: Steam Distillation
AromaSeed firmasından
- Menşei Ülke: Endonezya
- Tedarikçinin koku tanımı: Woody, earthy, camphoraceous, minty, musky
Sertifikalar & Standartlar
- HACCP
- IFEAT Member
Tedarik Eden
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Pogostemon cablin
- CAS Numarası: 8014-09-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Indonesia
- India
- China
- Malaysia
- Sri Lanka
- Philippines
- Southeast Asia
Alternatif İsimler
- Patchouli Light Iron Free Eo
- PATCHOULY LIGHT IRON FREE OIL
- PATCHOULI IRON FREE
- Iron-free patchouli oil
- Patchouli Oil Light Iron Free
- Stainless steel distilled patchouli
- Patchouli Oil (Low Fe)
Tanımlayıcılar
- CAS: 8014-09-3
- INCI: POGOSTEMON CABLIN LEAF OIL
- FEMA: 2838
- EC: 282-493-4
Şu tedarikçilerde de var
- Lluch Essence — İspanya
- Tilley Distribution — Birleşik Krallık
- Tropical Biotek Ingredients — Endonezya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 3