Parsley Seed Essential Oil Egypt (HE Persil Graine Egypte)
Αγοράστε Parsley Seed Essential Oil Egypt (HE Persil Graine Egypte) (Petroselinum crispum, CAS 8000-68-8) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος.
- Αναφορά: Parsley Seed Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βοτανικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από A. FAKHRY & CO.
- Χώρα Προέλευσης: Αίγυπτος
- Περιγραφή οσμής από τον προμηθευτή: Green, spicy, woody, celery, hay and herbal aspects.
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Petroselinum crispum
- Αριθμός CAS: 8000-68-8 (Γνωστό και ως: 84012-33-9)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Europe
- Western Asia
- Mediterranean
- France
- Hungary
- Germany
- India
- USA
- Netherlands
- Egypt
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Petroselinum sativum
- Garden Parsley
- Curly Parsley
- Flat-leaf Parsley
- Parsley apiole
- Parsley oil
- Oil of parsley
- Oils, parsley
- Parsley herb oil
- Parsley leaf oil
- Parsley seed oil
- Petersiliensamen oel
- Oil of parsley seed
- Parsley seed extract
- Petroselinum seed oil
- Carum petroselinum seed oil
- Petroselinum sativum seed oil
- Petersiliensamen oel [German]
- Parsley leaf oil (Petroselinum crispum)
Αναγνωριστικά
- CAS: 8000-68-8, 84012-33-9
- INCI: CARUM PETROSELINUM SEED OIL
- FEMA: 2835
- EC: 281-677-1
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Bontoux — Γαλλία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 7
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
A. FAKHRY & CO. — προφίλ προμηθευτή