Frankincense Oil
Αγοράστε Frankincense Oil (Boswellia serrata, CAS 97952-72-2) απευθείας από την Indo World Trading Corporation, Ινδία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Olibanum India Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Βαλσαμικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Indo World Trading Corporation
- Χώρα Προέλευσης: Ινδία
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- FDA Registered
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- Indo World Trading Corporation — New Delhi, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Boswellia serrata
- Αριθμός CAS: 97952-72-2 (Γνωστό και ως: 8016-36-2)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Κόμμι / Έκκριμα
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- India
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Frankincense oil (Boswellia serrata)
- Indian Frankincense
- Indian Frankincense oil
- Boswellia serrata oil
- Olibanum oil (Boswellia serrata)
- Olibanum Serrata Oil, Indian
- Indian olibanum oil
- Indian Olibanum
- Salai guggul oil
- OLIBANUM INDIA OIL
Αναγνωριστικά
- CAS: 97952-72-2, 8016-36-2
- INCI: BOSWELLIA SERRATA OIL
- FEMA: 2816
- EC: 308-366-6
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Γαλλία
- BMV Fragrances Private Limited — Ινδία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- N S Mint Products Pvt Ltd — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 6
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
Indo World Trading Corporation — προφίλ προμηθευτή