LAVANDIN ABRIALIS EO
Αγοράστε LAVANDIN ABRIALIS EO (Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel., CAS 8022-15-9) απευθείας από την AromaSeed, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Lavandin Abrialis
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λουλουδάτο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- HACCP
- IFEAT Member
Προμηθεύεται από
- AromaSeed — Brovès En Seillans, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel.
- Αριθμός CAS: 8022-15-9
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- France
- Spain
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Abrial lavandin oil
- Lavandin abrialis oil
- Oil lavandin abrialis
- Lavandula hybrida abrial herb oil
- Abrialis Lavandin Oil
- LAVANDIN ABRIALIS EO
Αναγνωριστικά
- CAS: 8022-15-9
- INCI: LAVANDULA HYBRIDA OIL
- FEMA: 2618
- EC: 294-470-6
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 2