LAUREL LEAF
LAUREL LEAF (Laurus nobilis, CAS 8007-48-5) ürününü doğrudan Bontoux (Fransa) firmasından satın alın. Uçucu Yağ. Sertifikalar: EcoVadis, FSSC 22000, HACCP.
- Referans: Laurel Leaf Eo
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FSSC 22000
- HACCP
- IFEAT Member
- ISO 14001
- ISO 45001
- Sedex
- SMETA
- UN Global Compact
- USDA Organic
Tedarik Eden
- Bontoux — Saint-Auban-Sur-L’ouvèze, Fransa
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Laurus nobilis
- CAS Numarası: 8007-48-5
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Yapraklar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Turkey
- Croatia
- Serbia
- Italy
- France
- China
- Hungary
- Greece
- Albania
- Mediterranean
- Asia Minor
Alternatif İsimler
- Laurel Leaf oil Org LMR
- Bay laurel oil
- Sweet bay oil
- Bay leaf oil
- True laurel oil
- Oils, sweet bay
- Bay oil, sweet
- Oil of sweet bay
- Laurus nobilis oil
- Mediterranean bay oil
- Volatile oil of laurel
- Oil of mediterranean bay
- Bay sweet oil (Laurus nobilis L.)
- Laurel berries (Laurus nobilis L.)
- Oils,sweet bay
- Laurel berry oil
- RefChem:21054
- LAURUS NOBILIS FRUIT OIL
- Laurel Nobilis Oil
- Laurel Leaf
- Bay Laurel Essential Oil
- Laurel Leaf Oil Organic
- Laurel Leaves Essential Oil
- Bay Laurel
- Sweet Bay
Tanımlayıcılar
- CAS: 8007-48-5
- INCI: LAURUS NOBILIS OIL
- FEMA: 2125
- EC: 283-272-5
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- AromaSeed — Fransa
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 7
- Tüm tedarikçileri gör