JUNIPERBERRY OIL, RECTIFIED EXTRA
JUNIPERBERRY OIL, RECTIFIED EXTRA (Juniperus communis L., CAS 8002-68-4) ürününü doğrudan VENTÓS (İspanya) firmasından satın alın. Damıtma Fraksiyonu.
- Referans: Juniper Berry Oil, Rectified
- Kategori: Damıtma Fraksiyonu
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Odunsu
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- CDP
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- IFRA
- REACH
- Sedex
- TSCA
Tedarik Eden
- VENTÓS — Sant Just Desvern, İspanya
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Juniperus communis L.
- CAS Numarası: 8002-68-4
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Meyve
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Bulgaria
- Hungary
- India
- Serbia
- Slovenia
- Estonia
Alternatif İsimler
- Juniper berry oil, rectified
- Juniper Berry Oil Rect. 2 Fold
Tanımlayıcılar
- CAS: 8002-68-4
- INCI: JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL
- FEMA: 2604
- EC: 283-268-3
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- FLORAL CONCEPT — Fransa
- Lluch Essence — İspanya
- LMR NATURALS BY IFF — Fransa
- OQEMA — Birleşik Krallık
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 4