JUNIPERBERRY OIL, RECTIFIED EXTRA
Αγοράστε JUNIPERBERRY OIL, RECTIFIED EXTRA (Juniperus communis L., CAS 8002-68-4) απευθείας από την VENTÓS, Ισπανία. Κλάσμα Απόσταξης. Πιστοποιήσεις: CDP.
- Αναφορά: Juniper Berry Oil, Rectified
- Κατηγορία: Κλάσμα Απόσταξης
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Ξυλώδες
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- CDP
- EcoVadis
- FDA Registered
- FSSC 22000
- IFRA
- REACH
- Sedex
- TSCA
Προμηθεύεται από
- VENTÓS — Sant Just Desvern, Ισπανία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Juniperus communis L.
- Αριθμός CAS: 8002-68-4
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Καρπός
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Bulgaria
- Hungary
- India
- Serbia
- Slovenia
- Estonia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Juniperberry oil
- Juniper oil
- Genievre Baies oil
- Oils juniper
- Oleum Juniperi
- Juniper berries oil
- Oil of juniper
- Oils, juniper
- Wacholderbeer oel
- Juniper berry oil
- Oil of juniper berry
- Liquids, juniper oils
- Juniperus communis oil
- Essential oils, juniper
- Oils, juniperus communis
- Wacholderbeer oel [German]
- Juniper berry oil, terpenes
- Juniper absolute (Juniperus communis L.)
- Juniperberry oil (Juniperus communis L.)
Αναγνωριστικά
- CAS: 8002-68-4
- INCI: JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL
- FEMA: 2604
- EC: 283-268-3
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- FLORAL CONCEPT — Γαλλία
- Lluch Essence — Ισπανία
- LMR NATURALS BY IFF — Γαλλία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 3