Dill Seed Egypt
Αγοράστε Dill Seed Egypt (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) απευθείας από την A. FAKHRY & CO., Αίγυπτος. Αιθέριο Έλαιο. Πιστοποιήσεις: C-TPAT, Demeter.
- Αναφορά: Dill Seed Oil
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- C-TPAT
- Demeter
- EcoVadis
- EU Organic
- FSSC 22000
- Halal
- ISO 14001
- ISO 22000
- ISO 45001
- ISO 9001:2015
- Kosher
- REACH
- Sedex
- UEBT
- UN Global Compact
- USDA BioPreferred
- USDA Organic
Προμηθεύεται από
- A. FAKHRY & CO. — Cairo, Αίγυπτος
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Anethum graveolens
- Αριθμός CAS: 8006-75-5
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- India
- Hungary
- England
- France
- Spain
- Germany
- United States
- Canada
- Southwest Asia
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Dill Oil
- Dillseed Oil
- Anethum graveolens fruit oil
- European Dill Seed Oil
- Anethum sowa fruit oil
- Dillweed oil
- Anethi oil
- Dillfruechte oil
- Dill oil indian
- Dill fruit oil
- Dill herb oil
- Dill seed oil
- Dill weed oil
- Oil of dill
- Oils, dill
- Dill seed extract
- American dillweed oil
- Dill seed oil european
- Dill seed oil, indian
Αναγνωριστικά
- CAS: 8006-75-5
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS SEED OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- AromaSeed — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Grene Provence — Γαλλία
- Gupta Aromatics Pvt. Ltd. — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 8
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
A. FAKHRY & CO. — προφίλ προμηθευτή