Dill Oil
Dill Oil (Anethum graveolens, CAS 8006-75-5) ürününü doğrudan Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. (Hindistan) firmasından satın alın. Uçucu Yağ.
- Referans: Dill Herb Oil
- Kategori: Uçucu Yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Bitkisel
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Sertifikalar & Standartlar
- IFEAT Member
- REACH
Tedarik Eden
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Mumbai, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Anethum graveolens
- CAS Numarası: 8006-75-5 (Şu adla da bilinir: 90028-03-8)
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Ot
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- United States
- Canada
- Hungary
- India
- Bulgaria
- Ukraine
- France
Alternatif İsimler
- Dill Weed
- Dill Weed Oil
- American Dillweed Oil
- Dillweed oil
- Anethum graveolens herb oil
Tanımlayıcılar
- CAS: 8006-75-5, 90028-03-8
- INCI: ANETHUM GRAVEOLENS HERB OIL
- FEMA: 2383
- EC: 289-790-8
- IFRA İlgili
Şu tedarikçilerde de var
- A. FAKHRY & CO. — Mısır
- Bontoux — Fransa
- Grene Provence — Fransa
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 6
- Tüm tedarikçileri gör
Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — tedarikçi profili