Cucumber Oil
Cucumber Oil (Cucumis sativus, CAS 70955-25-8) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ. Koku ailesi: Yeşil.
- Referans: Cucumber Seed Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Yeşil
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Cucumis sativus
- CAS Numarası: 70955-25-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- IFRA İlgili: No
Katalog açıklaması
- It is wonderful in treating skin eruptions, pimples, blackheads and wrinkles.
Tanımlayıcılar
- CAS: 70955-25-8
- INCI: CUCUMIS SATIVUS SEED OIL
Şu tedarikçilerde de var
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 1