Virgin Coconut Oil
Αγοράστε Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera, CAS 8001-31-8) απευθείας από την Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited, Ινδία. Φυτικό έλαιο.
- Αναφορά: Coconut Oil, Fixed
- Κατηγορία: Φυτικό έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Λειτουργικό & τεχνικό
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- BRC
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 22000
- Kosher
Προμηθεύεται από
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Cochin, Ινδία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cocos nucifera
- Αριθμός CAS: 8001-31-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Πυρήνας
- Διαδικασία εκχύλισης: Fixed Oil
- Σχετικό με IFRA: No
Τυπικές Προελεύσεις
- Philippines
- Indonesia
- India
- Sri Lanka
- Brazil
- Southeast Asia
- Indo-Pacific
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Coconut oil
- Cocos nucifera oil
- Coconut (Cocos nucifera) oil
- Copra oil
- Coconut fat
- Coconut oil (JP18/NF)
- Coconut oil [NF]
- Koline
- Koline 76
- Coconut butter
- Cocoanut oil
- Residol-Plus
- Oils, coconut
- Oils, copra
- Coconut palm oil
- Free coconut oil
- Oleum cocois
- Virgin coconut oil
Αναγνωριστικά
- CAS: 8001-31-8
- INCI: COCOS NUCIFERA OIL
- EC: 232-282-8
Διατίθεται επίσης από
- Indo World Trading Corporation — Ινδία
- Sunflag Agrotech — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 2
Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — προφίλ προμηθευτή