CINNAMON BARK SRI LANKA OIL 60
Αγοράστε CINNAMON BARK SRI LANKA OIL 60 (Cinnamomum zeylanicum, CAS 8015-91-6) απευθείας από την ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE, Γαλλία. Αιθέριο Έλαιο.
- Αναφορά: Cinnamon Bark Oil, Ceylon
- Κατηγορία: Αιθέριο Έλαιο
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Διαθέσιμες μορφές (2)
- CINNAMON BARK SRI LANKA OIL 45 · Essential Oil
- CINNAMON BARK SRI LANKA OIL 70 · Essential Oil
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- Kosher
Προμηθεύεται από
- ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — Grasse, Γαλλία
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Cinnamomum zeylanicum
- Αριθμός CAS: 8015-91-6 (Γνωστό και ως: 84649-98-9)
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Φλοιός
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Sri Lanka
- East India
- Indonesia
- Burma
- Indochina
Εναλλακτικές Ονομασίες
- Cinnamomum zeylanicum bark oil
- True cinnamon bark oil
- Cinnamomum verum bark oil
- Cinnamon Bark Essential Oil
- Cannelle Ecorce 40% Huile Essentielle
- Ceylon cinnamon bark oil
- Oil of cinnamon, Ceylon
- Cinnamon bark oil
- Cannelle Ecorces Ess.
- True Cinnamon Oil
- CINNAMON BARK OIL [MI]
- CINNAMON BARK OIL CEYLON
- CINNAMON BARK OIL [FHFI]
- CINNAMON BARK VOLATILE OIL
- Ceylon cinnamon oil
- Cinnamon oil, Ceylon
Αναγνωριστικά
- CAS: 8015-91-6, 84649-98-9
- INCI: CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK OIL
- FEMA: 2291
- EC: 283-479-0
- Σχετικό με IFRA
Διατίθεται επίσης από
- Aamirav Ingredients & Specialties Pvt. Ltd. — Ινδία
- AromaSeed — Γαλλία
- BERNARDI GROUP — Γαλλία
- Bhoomi Natural Products and Exports Private Limited — Ινδία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 18
- Δείτε όλους τους προμηθευτές
ASSOCIATE ALLIED CHEMICALS EUROPE — προφίλ προμηθευτή