black seeds oil
black seeds oil (Carum carvi L., CAS 8000-42-8) ürününü doğrudan Les Arômes du Maroc (Fas) firmasından satın alın. Damıtma Fraksiyonu. Sertifikalar: EcoVadis.
- Referans: Caraway Seed Oil, Rectified
- Kategori: Damıtma Fraksiyonu
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Baharatlı
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
Les Arômes du Maroc firmasından
- Menşei Ülke: Fas
- Yetiştirme Yöntemi: Konvansiyonel
Sertifikalar & Standartlar
- EcoVadis
- FDA Registered
- GLOBALG.A.P.
- IFRA
- Kosher
- Sedex
- UEBT
Tedarik Eden
- Les Arômes du Maroc — Casablanca, Fas
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Carum carvi L.
- CAS Numarası: 8000-42-8
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Tohumlar
- Ekstraksiyon süreci: Essential Oil
- IFRA İlgili: Yes
Tipik Menşei Yerleri
- Netherlands
- Hungary
- Egypt
- Europe
- Western Asia
- North Africa
Alternatif İsimler
- ALCARAVEA HUNGRIA A 180
- Caraway Oil
- Meridian Fennel
- Persian Cumin
- Caraway oil (NF)
- Caraway extract
- Kuemmel oil
- Carum carvi oil
- Black seed oil
- Oils, caraway
- Oils, carum carvi
- Caraway oil [NF]
- Kuemmel oil [German]
- OIL OF CARAWAY
- CCRIS 7119
- Caraway seed oil (Carum carvi L.)
- Caraway black oil (Nigella sativa L.)
- Caraway Oil, FCC
Ürün Özellikleri
- Raf Ömrü: 24 ay
- Görünüm: Dark Yellow To Brown Liquid, Clear To Slightly Cloudy.
Tanımlayıcılar
- CAS: 8000-42-8
- INCI: CARUM CARVI SEED OIL
- FEMA: 2238
- EC: 607-245-8
- IFRA İlgili
Ürün Bilgisi
- Raf Ömrü: 24 ay
Şu tedarikçilerde de var
- Lluch Essence — İspanya
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 1