black seeds oil
Αγοράστε black seeds oil (Carum carvi L., CAS 8000-42-8) απευθείας από την Les Arômes du Maroc, Μαρόκο. Κλάσμα Απόσταξης. Πιστοποιήσεις: EcoVadis.
- Αναφορά: Caraway Seed Oil, Rectified
- Κατηγορία: Κλάσμα Απόσταξης
Προδιαγραφές Υλικού
- Οσφρητική Οικογένεια: Πικάντικο
- Μορφή Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο
Από Les Arômes du Maroc
- Χώρα Προέλευσης: Μαρόκο
- Μέθοδος Καλλιέργειας: Συμβατική
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα
- EcoVadis
- FDA Registered
- GLOBALG.A.P.
- IFRA
- Kosher
- Sedex
- UEBT
Προμηθεύεται από
- Les Arômes du Maroc — Casablanca, Μαρόκο
Τεχνικές Προδιαγραφές
- Βοτανική Προέλευση: Carum carvi L.
- Αριθμός CAS: 8000-42-8
- Τύπος Προέλευσης: Φυσικό
- Κατηγορία ουσίας: Φυσικό σύμπλοκο
- Μέρος Φυτού: Σπόροι
- Διαδικασία εκχύλισης: Essential Oil
- Σχετικό με IFRA: Yes
Τυπικές Προελεύσεις
- Netherlands
- Hungary
- Egypt
- Europe
- Western Asia
- North Africa
Εναλλακτικές Ονομασίες
- ALCARAVEA HUNGRIA A 180
- Caraway Oil
- Meridian Fennel
- Persian Cumin
- Caraway oil (NF)
- Caraway extract
- Kuemmel oil
- Carum carvi oil
- Black seed oil
- Oils, caraway
- Oils, carum carvi
- Caraway oil [NF]
- Kuemmel oil [German]
- OIL OF CARAWAY
- CCRIS 7119
- Caraway seed oil (Carum carvi L.)
- Caraway black oil (Nigella sativa L.)
- Caraway Oil, FCC
Προδιαγραφές Προϊόντος
- Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
- Εμφάνιση: Dark Yellow To Brown Liquid, Clear To Slightly Cloudy.
Αναγνωριστικά
- CAS: 8000-42-8
- INCI: CARUM CARVI SEED OIL
- FEMA: 2238
- EC: 607-245-8
- Σχετικό με IFRA
Πληροφορίες Προϊόντος
- Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Διατίθεται επίσης από
- Lluch Essence — Ισπανία
- Άλλοι προμηθευτές αυτής της πρώτης ύλης: 1
Les Arômes du Maroc — προφίλ προμηθευτή