Apricot Oil
Apricot Oil (Prunus armeniaca L., CAS 72869-69-3) ürününü doğrudan Rakesh Sandal Industries (Hindistan) firmasından satın alın. Bitkisel yağ.
- Referans: Apricot Kernel Oil
- Kategori: Bitkisel yağ
Materyal Spesifikasyonları
- Koku Ailesi: Meyveli
- Ürün Formu: Uçucu Yağ
- Uygulamalar: Aromatherapy & Wellness, Cosmetics
Rakesh Sandal Industries firmasından
- Menşei Ülke: Hindistan
Sertifikalar & Standartlar
- FDA Registered
- FSSAI
- GMP
- HACCP
- Halal
- ISO 9001:2015
- Kosher
- Organic
Tedarik Eden
- Rakesh Sandal Industries — Kanpur, Hindistan
Teknik Özellikler
- Botanik Kaynak: Prunus armeniaca L.
- CAS Numarası: 72869-69-3
- Menşei Türü: Doğal
- Madde sınıfı: Doğal kompleks
- Bitki Kısmı: Çekirdek içi
- Ekstraksiyon süreci: Fixed Oil
- IFRA İlgili: No
Tipik Menşei Yerleri
- Turkey
- Uzbekistan
- Iran
- Mediterranean
- Central Asia
- China
- India
- Armenia
- Italy
Alternatif İsimler
- Apricot Oil
- Prunus Armeniaca Kernel Oil
- Apricot Seed Oil
- Persic Oil
- Oils, apricot
- Prunus armeniaca oil
- Oil of apricot kernels
- Apricot kernel oil (Prunus armeniaca L.)
- Oil,apricot Kernel
- Oil, Apricot Kernel
- Armeniaca Vulgaris Oil
- Prunus Armeniaca Seed Oil
Katalog açıklaması
- Has excellent moisturizing, nourishing and revitalizing properties.
Tanımlayıcılar
- CAS: 72869-69-3
- INCI: PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL
- FEMA: 2105
- EC: 272-046-1
Şu tedarikçilerde de var
- Aromatic & Allied Chemicals (P) Limited — Hindistan
- Indo World Trading Corporation — Hindistan
- Lluch Essence — İspanya
- Nishant Aromas Private limited — Hindistan
- Bu hammaddenin diğer tedarikçileri: 5
- Tüm tedarikçileri gör